Villkor för medlemskap

§1 Medlemsavgift
Ingen årsavgift tillämpas, medlemsavgiften uppgår till 2900 kr, exkl. moms. Detta är en engångsavgift och faktureras i samband med att medlemsregistreringen är slutförd. Annan årsavgift tillämpas vid överenskommelse med ansvarig kontaktperson hos Fraktnätverket.

§2 Nöjd garanti
Trots att medlemsregistreringen är påbörjad, medlemsavgiften är fakturerad och/eller betald tillämpas en nöjd garanti. Det innebär att du inom 60 dagar efter att kundnummret är skapat kan ångra ditt medlemskap och därmed få medlemsavgiften tillbaka. Notera att medlemskapet och fraktavtalet stängs ned och är därefter inte aktivt.

§3 Uppgifter för medlemsregistrering
Angivna uppgifter för medlemsregistrering skall vara korrekta och gällande. Fraktavtal utfärdas endast till företag, ej privatpersoner. Angivna uppgifter går att ändra hos speditören, ex. upphämtningsadress eller företagsnamn etc. i efterhand. Dock ej organisationsnummer.

§4 Process vid anslutning
1. Medlemsregistrering sker via formuläret till höger (fraktnatverket.se/villkor).
2. Registreringen hanteras hos speditören och Fraktnätverket.
3. Slutförd registrering meddelas till angiven e-post.
4. Kom-igång guide skickas till angiven e-post för att enklare kunna komma igång med ditt fraktavtal. Hjälp med uppstart hanteras via växeln tel 08 400 270 28 (Vardagar 08:00-17:00) Alt. info@fraktnatverket.se.

§5 Fraktavtal, villkor och priser
Gällande villkor för fraktavtalet hänvisas till gällande transportvillkor hos speditören DHL. Priser som ingår finns enligt Fraktnätverket standardmaterial. Fraktavtalet binder dig inte till något, avtalet kräver inte att du använder DHL som speditör. Du bestämmer själv i framtiden hur mycket du vill använda ditt avtal igenom Fraktnätverket. Ingen krav på fraktvolym eller fraktomsättning.

§6 Kundnummer
Vid medlemsregistrering genomförs en kreditupplysning av speditören DHL. Nekad kreditupplyssning kan leda till att medlemsregistreringen inte går att genomföra, detta meddelas av Fraktnätverket. Kundnummret är registrerat till det angivna företaget och är inte beroende av Fraktnätverkets existens, det innebär att du behåller ditt avtal i enlighet med avtalet med DHL.

Våra uppgifter:
Svenska Handelsgruppen AB
Org.nummer: 556783-0707
Fågelviksvägen 9B
145 53, Norsborg
info@fraktnatverket.se

Medlemsregistrering