Vill du veta mer?

Prisuppgifter och annan information skickas till dig personligen. Vänligen ta kontakt med oss så hjälper vi dig med att jämföra med ditt befintliga fraktavtal.

 

Intresseanmälan är inte bindandeMiljö & GoGreen


Som ett av de ledande globala transport- och logistikföretagen, tar DHL sitt ansvar som samhällsmedborgare mycket allvarligt. Att värna om miljön och i synnerhet vårt klimat, anser vi vara ett område där vi ska bidra.


>>Läs mer om DHL:s miljöarbete

Enkelt och billigt fraktavtal för inrikesfrakt

Fraktnätverket är en medlemsorganisation som erbjuder ett förhandlat fraktavtal med DHL. Redan från uppstart får du som medlem tillgång till låga fraktpriser.

 

Som nystartat företag är det svårt att på egen hand förhandla sitt fraktavtal. Fraktnätverket erbjuder dig som företag ett komplett fraktavtal med låga priser. Igenom att du ingår i vårt nätverk så får du automatiskt tillgång till låga priser, helt efter dina behov.

 

Detta ingår i medlemskapet

- Ett komplett fraktavtal för inrikes med kraftigt förhandlade fraktpriser.

- Eget kundnummer hos DHL, kopplat till ditt företag.

- Inget krav på fraktomsättning för att få tillgång till våra priser.

- Endast en engångsavgift, ingen årsavgift eller annat tillkommer.

- Genomgång & uppstart av avtalet.

Information och priser skickas till dig personligen. Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter till vänster eller ta kontakt med oss så hjälper vi dig att jämföra mot ditt befintliga fraktavtal.
 

Detta ingår i inrikesavtalet

- Paket till utlämningställen, 1280 utlämningställen i Sverige (DHL Service Point)

- Paket till/från företag (DHL Paket)

- Pallförsändelser till/från företag och privatpersoner (DHL Pall)

- Styke och parti försändelser till/från företag och privatpersoner (DHL Stycke & Parti)


Alternativ till eget avtal

- Söker du ett alternativ till att inte ha ett eget avtal. Tycker du att frakter via de stora transportörerna är krångliga? Då ska du besöka vår frakttjänst Shiplink. Där kan du skicka paket och skicka pall, men de erbjuder även frakttjänsterna flygfrakt och expressfrakt.
 

Enkel uppstart, du är igång inom två arbetsdagar

Vid uppstart tilldelar vi dig ett kundnummer hos DHL. Ditt kundnummer är registrerat inom 1-2 arbetsdagar. Vi ser sedan till att du få rätt hjälp för att komma igång samt svar på eventuella frågor. Tillsammans med DHL:s kundservice ser vi till så att du kommer igång snabbt och enkelt.
 

Avgift för att bli medlem

För att bli medlem betalar du endast 2 900 kr i engångsavgift (exkl. moms) Ingen årsavgift eller annat tillkommer. Vill du veta mer om medlemskapet? Vänligen fyll i intresseanmälan till vänster så kontaktar vi dig inom kort, det går också bra att kontakta oss.
 

DHL är vårt självklara val för din frakter
 

Fraktnätverket erbjuder ett förhandlat fraktavtal för inrikesfrakt till mindre och medelstora företag. För oss blev DHL ett självklart val för våra medlemmars inrikesfrakt. Våra medlemmar har högt ställda krav som vi anser att DHL uppfyller, vi har lyckats tagit fram ett konkurrenskraftig fraktavtal som vi erbjuder våra medlemmar.

DHL är både ISO 9001 och ISO 14001 certifierade sedan 2010. Detta innebär att DHL kontinuerligt granskas av externa företag inom kvalitets- och miljöarbete. Detta ser vi på Fraktnätverket som en stor anledning till varför DHL är vårt självklara val för inrikesfrakt.


Nöjda kunder ger oss fler kunder
DHL strävar efter att kontinuerligt förbättra och utveckla förstklassiga, värdehöjande, innovativa och hållbara logistiklösningar som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar.
DHL erbjuder en lång erfarenhet och unik expertis inom logistik.

 
>>Läs mer om DHL:s kvalitetsabete