Våra samarbetspartners

 

Fraktnätverket och Svenska Handelsgruppen AB har genom åren alltid inkluderat framgångsrika samarbeten i organisationen. Ett samarbete handlar om att komplettera sin egen verksamhet med sin partners produkter eller tjänster. Två drivna företag hjälper varandra att växa på många sätt och detta ser vi som en viktig del i vår verksamhet. Är du intresserad av att se över möjligheterna för ett samarbete tillsammans med oss? Kontakta gärna oss!

 

Våra kontaktuppgifter hittar du här


Vi söker fler samarbetspartners

Skulle dina kunder vara i behov av våra tjänster? Skulle vår tjänst skapa mervärde i din verksamhet? Kontakta oss så ser vi över möjligheterna för ett framgångsrikt samarbete. Våra kontaktuppgifter hittar du här

SveaWebPay är en del av Svea Ekonomi som grundades redan 1981. Svea Ekonomi har arbetat med betaltjänster sedan 1987 och sedermera renodlat tjänsten under namnet SveaWebPay.


Läs mer om Sveawebpay - Kontakta Sveawebpay

Framtidens e-handel! Responsiv webbutik med dra-och-släpp gränssnitt som standard, utan start och transaktionskostnader med mängder av möjligheter till en skräddarsydd design.

 

Läs mer om Starweb - Kontakta Starweb

Wikinggruppen har med över 800 levererade webbutiker stor erfarenhet kring e-handel. Wikinggruppen erbjuder en smidig och lättanvänd webbutik där unik och professionell design ingår utan extra kostnad.


Läs mer om Wikinggruppen - Kontakta Wikinggruppen

Botweb är en del av DooFeed International AB och har över 10 års erfarenhet av både internet och e-handel och har stor kunskap kring utveckling av olika system men också som användare av dem. Vi vet vad du som kund behöver och vad du inte behöver!


Läs mer om Botweb - Kontakta Botweb

Boka dina frakter enkelt i vår systertjänst Shiplink. Har du ett mindre och oregelbundet behov är detta tjänsten för dig. Många av våra medlemmar använder Shiplink för utrikestransporter.


Besök Shiplink- Klicka här

Getupdated är en internationell leverantör av innovativa tjänster inom internetmarknadsföring. Getupdated har ett komplett utbud av tjänster ex. sökmotoroptimering, sökordsannonsering, sociala medier och webbanalys.


Läs mer om Getupdated - Kontakta Getupdated

Nordisk e-handel erbjuder en flexibel & sökmotoroptimerad e-handelsplattform. Du väljer om du vill göra mycket själv eller om du vill anlita vår expertis. Det finns stora möjligheter att integrera och designanpassa våra webbutiker.


Läs mer om Nordisk Ehandel
- Kontakta dem här