Frakta billigare - Upp till 60% lägre fraktpris

loading...

2012 > 01

 

Använd ditt fraktavtal igenom Fraktnätverket för transport från din leverantör - Det finns ofta pengar att spara!

 

Fraktnätverket erbjuder ett komplett fraktavtal för inrikesfrakt. Detta inkluderar både försändelser till företag och privatpersoner. En fraktkostnad som ofta glöms bort är transporten mellan leverantören och dig som företag.

 

Vi genomförde en undersökning* bland våra medlemmar som visade att 7 av 10 företag, aldrig eller ett fåtal gånger ifrågasatt kostnaden för frakten ifrån ens leverantör. Ett fåtal företag svarade att dem även använder sitt kundnummer och fraktavtal för att spara pengar på sina frakter ifrån sina leverantörer.

 

Fraktnätverket tipsar ofta sina medlemmar om liknande åtgärder som snabbt får stor effekt. Igenom ett fraktavtal hos oss får du förutsättningar för att frakta billigt, sedan ser vi även till så att du avnänder ditt avtal på det mest kostnadseffektiva sättet som möjligt. Vill du veta mer om hur fraktnätverket kan sänka dina fraktkostnader? Kontakta oss

 

*Undersökningen genomfördes 2012-01-12, 203 företag deltog.

Spara upp till 60% på
dina frakter som medlem!

 

Fraktnätverket erbjuder dig som företag ett medlemskap med tillgång till ett fraktavtal med förhandlade fraktpriser. Fraktavtalet avser ett komplett utbud på inrikesfrakt

 

Mer än bara låga fraktpriser...

  • Inga krav på fraktomsättning
  • Kostnadsfritt bokningsprogram
  • Kostnadsfri fakturering, PDF-faktura
  • Kostnadsfri daglig upphämtning
  • Ingen årsavgift
  • Eget kundnummer hos DHL
  • För att bli medlem betalar du endast en engångsavgift på 2 900 kr (exkl. moms).
  • 100% Nöjd garanti, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

    Läs mer om medlemskapet, klicka här

100% Nöjd garanti

 
För oss är det viktigt att du som medlem till Fraktnätverket är nöjd med ditt fraktavtal. Därför arbetar vi alltid efter en 100% Nöjd garanti. Det innebär att skulle du anse att ditt fraktavtalet inte motsvarar det du förväntar dig eller ångrar ditt medlemskap så återbetalas hela anslutningsavgiften.
 

Mer information, läs våra villkor, klicka här

Våra  kundreferenser

Fraktnätverket har hjälpt oss genom att vi har fått ta del av transportavtalet hos DHL. Genom avtalet har vi sänkt våra kostnader kraftigt på våra inrikes frakter.

Genom vårt samarbete med Fraktnätverket har vi fått ett bra fraktavtal, vilket har betytt mycket för vår verksamhet. Det var enkelt att komma igång och vi är mycket nöjda med den snabba och trevliga support vi fått.

Som ett företag med små volymer hade vi väldigt svårt att förhandla fram bra avtal med fraktbolagen. Genom att gå med i Fraktnätverket och få tillgång till deras avtal, har våra fraktkostnader halverats! Med lägre fraktkostnader har vi kunnat sänka fraktkostnader mot kund och på så sätt öka vår försäljning.

Vi är en av Sveriges största grossister inom försäljning av mosaic. Vi har höga krav på vår logistikpartner och vi anser att DHL och Fraktnätverket verkligen uppfyller dessa krav, både när det gäller låga fraktpriser och hög kvalité. Deras fraktavtal har hjälpt oss att sänka våra fraktkostnader rejält och vi är väldigt tacksamma!