Boka frakter enkelt och billigt

Frakta enkelt och billigt med Shiplink Frakta enkelt och billigt med Shiplink

Boka och skicka frakter, enkelt & billigt med Shiplink 2019


Fraktnätverket är ett medlemsnätverk som erbjuder ett förhandlat och komplett fraktavtal för inrikesfrakt. Nu kan vi även erbjuda utrikesfrakt till våra medlemmar! Shiplink är en bokningstjänst som vänder sig mot mindre och medelstora företag med ett mindre behov av frakt. Tjänsten har fokus på användarvänlighet och, framförallt, låga priser!
 

Shiplink erbjuder dig frakttjänsterna skicka paket , du kan även skicka pall, samt flygfrakt och expressfrakt inom Sverige och europa - både till privatpersoner och företag. Tjänsten erbjuder även företag att boka och köpa inrikesfrakter till låga priser.
 

  • Billiga frakter: Beräkna enkelt och snabbt fraktpriser här, ange mått och vikt så genererar tjänsten automatiskt ett pris för din frakt.
  • Betalning: Betalar gör du smidigt och säkert direkt efter bokningen. Kvitto genereras till din email. Samlingsfsktura, faktura och kort finns som betalningsalternativ.