Enkel prisberäkning i DHL Pris

Beräkna enkelt pris på dina inrikestransporter i DHL Pris

Fraktnätverket är en medlemsorganisation som erbjuder tillgång till ett förhandlat och komplett fraktavtal för inrikesfrakt hos DHL. Avtalet ger dig som företag tillgång till låga priser, unika villkor och system som förenklar din logistik.

När registreringen av ditt medlemskap och fraktavtal är klart erhåller du ett unikt kundnummer för ditt företag. För att enkelt kunna beräkna fraktpriser på större och mer avancerade transporter har DHL tagit fram tjänsten DHL Pris. Det är en onlinebaserad prisberäknare som enkelt och smidigt beräknar priser på inrikestransporter. Paket, pall, stycke och parti.

Ladda ner vår manual för registrering och användning av DHL Pris, ladda ner den här

Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar på DHL Pris,