Dyra fraktavgifter ifrån dina leverantörer?

 

Använd ditt fraktavtal igenom Fraktnätverket för transport från din leverantör - Det finns ofta pengar att spara!

 

Fraktnätverket erbjuder ett komplett fraktavtal för inrikesfrakt. Detta inkluderar både försändelser till företag och privatpersoner. En fraktkostnad som ofta glöms bort är transporten mellan leverantören och dig som företag.

 

Vi genomförde en undersökning* bland våra medlemmar som visade att 7 av 10 företag, aldrig eller ett fåtal gånger ifrågasatt kostnaden för frakten ifrån ens leverantör. Ett fåtal företag svarade att dem även använder sitt kundnummer och fraktavtal för att spara pengar på sina frakter ifrån sina leverantörer.

 

Fraktnätverket tipsar ofta sina medlemmar om liknande åtgärder som snabbt får stor effekt. Igenom ett fraktavtal hos oss får du förutsättningar för att frakta billigt, sedan ser vi även till så att du avnänder ditt avtal på det mest kostnadseffektiva sättet som möjligt. Vill du veta mer om hur fraktnätverket kan sänka dina fraktkostnader? Kontakta oss

 

*Undersökningen genomfördes 2012-01-12, 203 företag deltog.