Låt dina kunder bidra till en bättre miljö


Gör en enkel och betydande insats för miljön!

 

DHL är en av speditörerna som är ISO certifierad för miljö. ISO 14 001. Vi på Fraktnätverket anser både deras miljö och kvalitetscertifiering bidrar till nöjdare kunder. Kontinuerligt arbetar DHL för att förbättra deras kvalitets och miljöarbete gentemot deras kunder. Företaget granskas av fristående och oberoende företag för att kunna behålla sina certifieringar.

 

DHL Miljöfrakt är en del av DHL SERVICE POINT och DHL PAKET för privatpersoner. För så lite som 10 kr extra per sändning, upp till 20 kg, kan dina kunder på ett mycket konkret sätt minska tillskottet av växthusgaser. Priset baseras på vad det i genomsnitt kostar att miljöeffektivisera transporten med hänsyn till vikt och sträcka. Du kan se det som att vi erbjuder marknaden ett visst antal miljöfraktsandelar där varje andel motsvarar en försändelse. Antalet tillgängliga andelar är direkt kopplat till hur många bilar och vilken kapacitet vi för stunden kan erbjuda av förnyelsebar frakt – dag för dag, timme för timme...

Läs mer om DHL:s arbete för en bättre miljö och hur du kan bidra