Utlämningsställen i Sverige

Många företag som är i behov av B2C tjänster, vanligtvis försändelser som skickas till utlämningsställen ifrågasätter ofta speditörernas täckning på utlämningsställen. Vi på fraktnätverket har gjort en sammanställning på hur många aktiva utlämningsställen de olika speditörerna har. Schenker - 1300, DHL - 1280, Posten - 1200.

 

Något som också är viktigt men dock betydligt svårare att jämföra är de olika speditörernas täckning ute i landet. Enligt vår mening så har Posten både ett försprång och bättre grundförutsättningar för att bygga och bibehålla en bra täckning. Däremot så är antalet ett faktum och täckningen varierar inte betydligt eftersom den bästa täckningen är dit man oftast skickar sina paket.

 

Fråga gärna din speditör eller vår samarbetspartner DHL om hur dem arbetar med sina utlämningsställen. DHL Kundservice - 0771 345 345