En del av Svenska Handelgruppen AB

Fraktnätverket är en del av Svenska Handelsgruppen AB, även kallat SHG. Ända sedan starten 2009 har vi tillsammans arbetat med frakt och logistik. Vår ambition är att förenkla och förbättra förutsättningarna för mindre och medelstora företag som är i behov av frakttjänster.

Den enkla idén om att centralförhandla fraktavtal har vuxit och vi är idag en av sveriges största medlemsorganisationer för mindre och medelstora företag. Hos Fraktnätverket kan du som företag ta del av ett komplett och prispressat fraktavtal för inrikesfrakt.

 

Igenom flera års erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom internet och webbutiker, förstår vi både hur svårt det kan vara att själv förhandla sitt fraktavtal men också hur varierande behovet kan vara. Hos oss har våra medlemmar möjligheten att ta del av en hög servicegrad, konkurrenskraftiga fraktpriser samt ett lärorikt sätt att frakta på.

 

Vår målsättning och vision är att tillsammans i medlemsorganisationen låta oss inspireras av varandras verksamheter och kreativitet. Detta skall vi göra igenom inspirerande och lärorika event, såväl lokalt som rikstäckande samt igenom en stark sammanhållning i form av nyhetsbrev och en väl uppdaterad hemsida.

Besöksadress

Kontaktuppgifter & Medarbetare

Svenska Handelsgruppen AB

Org.nummer: 556783-0707

Innehar F-skattebevis

Postadress: Botvid Center, 145 84, Stockholm

Besöksadress: Fågelviksvägen 9B, Vån 6, 145 53 Norsborg

Mail: info(a)fraktnatverket.se

Medarberare

Fredrik Larsson
Fraktspecialist
Mobil. 0735 220 866
Mail. fredrik(a)fraktnatverket.se

Alt. Maila info@fraktnatverket.se
 


 

Intern information