Utrikesfrakt - Enkelt & Billigt!

Lansering av utrikesfrakter, enkelt & billigt! - Shiplink.se

Fraktnätverket är ett medlemsnätverk som erbjuder ett förhandlat och komplett fraktavtal för inrikesfrakt. Nu kan vi även erbjuda utrikesfrakt till våra medlemmar! Fraktabilligt är en bokningstjänst som vänder sig mot mindre och medelstora företag med ett mindre behov av frakt. Tjänsten har fokus på användarvänlighet och, framförallt, låga priser!

Fraktabilligt erbjuder dig vägtransport inom Europa samt flygtransport inom hela världen - både till privatpersoner och företag. Tjänsten erbjuder även företag att boka och köpa inrikesfrakter till låga priser.

  • Priser & bokning: Priser beräknar du enkelt på hemsidan, ange mått och vikt så genererar tjänsten automatiskt ett pris för din frakt.
  • Betalning: Betalar gör du smidigt och säkert direkt efter bokningen. Kvitto genereras till din email. Faktura och kort finns som betalningsalternativ.


Besök www.shiplink.se